Housing Service Agency
Gondel 1
1186 MJ, Amstelveen

Tel: 020-7671920
Mail: info@housingserviceagency.com

Bel ons nu op: 020-7671920

Meer informatie?
Bel: 020-7671920

Verhuurd (onder voorbehoud)

Tussenplaats
Haarlem

2 slaapkamers • 80 m²

€ 1.650,- (excl.)

Verhuurd (onder voorbehoud)

Adres : Tussenplaats
Omgeving : Haarlem Centrum
Kenmerk : gestoffeerde ruime nieuwe 3 kamer appartement met tuin.
Huurbedrag : € 1650,= exclusief service kosten en exclusief verbruikerslasten
Afmeting : ongeveer 80 m2 groot

Beschrijving:
Volledig gerestaureerde stadswoning gelegen aan de Tussenplaats met een mooi uitzicht op de openbare stadstuin en gelegen in het centrum Haarlem. De woning is gelegen op 5 minuten loopafstand van het station, parkeergarage Parklaan en alle uitvalswegen. Het is volledig gerestaureerd en voorzien van alle luxe.

De stadswoning is heel licht en zonnig.
Uitstekend nieuw gerenoveerde stadswoning met een kleine tuin. De woning is voorzien van centrale verwarming en dubbel glas en houten vloer. De inbouwkeuken is voorzien van 5-pits Boretti gas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriezer. De woning heeft 3 woonlagen.

Indeling: De woning staat op een bijzondere locatie en heeft een aparte indeling. De ingang is gelegen op de begane grond via de openbare stadstuin. De eigen kleine tuin kijkt uit op de stadstuin en hier bevindt zich ook de entree en de keuken. De keuken is met een klein trapje verbonden naar de woonkamer met een authentieke marmeren schouw.

De woonkamer is op de eerste etage en kijkt uit op de tuin van het appartement van Nieuwe Gracht en de openbare binnentuin.

Op de derde etage is een slaapkamer met origineel balkenplafond. In het souterrain is eveneens plek voor een slaapkamer met daarnaast een badkamer voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafels. Een separaat toilet bevindt zich halverwege het trappenhuis

Bezichtigingen in overleg.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Contact

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

  • Tussenplaats
    Haarlem

    2 slaapkamers • 80 m²

    € 1.650,- (excl.)

  • Laat je gegevens achter:

    Contact