Housing Service Agency
Gondel 1
1186 MJ, Amstelveen

Tel: 020-7671920
Mail: info@housingserviceagency.com

Bedrijven

Zoals u weet kan het moeilijk zijn om een geschikte woonruimte te vinden voor uw werknemer(s), daarnaast vergt dit ook heel veel tijd, inspanning en brengt het vaak kosten met zich mee.

Housing Service Agency neemt graag deze taak van u over met een goede verstandhouding.

Housing Service Agency kan voor u de volgende werkzaamheden verrichten:

- Het gehele zoekproces voor u uit handen nemen.

- Ophalen en wegbrengen van uw werknemer(s) in overleg.

- Adviseren en begeleiden bij het gehele huurtraject.

- Onderhandelen voor u daar waar nodig is.

- Opstellen van een inspectierapport en inventarislijst.

- aansluiten en regelen van de verbruikerslasten.

Wij zullen ons best doen om binnen de door u gestelde termijn een geschikte woonruimte voor u werknemer(s) te vinden. Omdat uw tijd ook kostbaar is, zullen wij zo veel mogelijk ons best doen u een woning aan te bieden die geheel bij uw wensen past.

Wij hebben veel panden in ons bestand. Deze kunt u bekijken onder AANBOD. Als u geen geschikte woning kunt vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons. Wij krijgen dagelijks nieuwe woningen binnen en daarnaast werken wij ook samen met meerdere collega`s en zijn we dagelijks actief op zoek. U geeft ons de opdracht en wij gaan voor u aan het werk, dit bespaart u veel kostbare tijd en inspanning!

Onze Bemiddelingskosten:

Als wij in opdracht van u een woning gaan zoeken dan betaald u ons pas bij een succesvolle bemiddeling. De bemiddelingsvergoeding is gelijk aan één maand huur + 21 % BTW.

Als u een woning kiest uit onze online website dan betaald u geen bemiddelingskosten. U betaald dan in dit geval administratiekosten van € 300,= + 21% btw.

Zit er geen geschikte woonruimte op onze website dan kunt u ons opdracht geven om voor u een geschikte woonruimte te zoeken en vult u gratis de inschrijfformulier in. Let wel bij een succesvolle bemiddeling is de vergoeding gelijk aan 1 maand huur + 21% btw omdat wij in opdracht van u zoeken.

Alle werkzaamheden betreft het huren of zoeken van een geschikte woonruimte zijn op basis van no cure no pay.

Hopende op een plezierige samenwerking met uw bedrijf.